POLICIJSKA UPRAVA KARLOVAČKA
Trg hrvatskih redarstvenika 6, 47 000 Karlovac, tel.: +385 47 664 111
karlovačka uprava > Vijesti > U PP Slunj uređena šalter sala i obnovljene dodatne prostorije

U PP Slunj uređena šalter sala i obnovljene dodatne prostorije

U PP Slunj uređena šalter sala i obnovljene dodatne prostorije
10. veljača 2014. -

Foto: PU karlovačka

Pomoćnica ministra unutarnjih poslova za upravne i inspekcijske poslove Ines Krajčak, uz voditelja Službe za upravne poslove MUP-a Miroslava Maretića, načelnika Policijske uprave karlovačke Tomislava Kotića i načelnika Policijske postaje Slunj Nenada Katića, u petak, 7. veljače u Slunju, službeno je otvorila novouređene uredske prostorije upravnih poslova Policijske postaje Slunj.

U toj postaji izvršena je i rekonstrukcija dodatnog prostora koji je uređen u više funkcionalnih prostorija za operativne policijske poslove, a obnovljen je i dio prizemlja objekta te je time učinjen funkcionalnijim i kvalitetnijim.

Financijska sredstva za ovu investiciju osiguralo je Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske, a manji dio i Policijska uprava karlovačka. Cilj investicije je unaprjeđenje rada sa strankama i usluge građanima, te poboljšanje radnih uvjeta zaposlenika.  

U ime Ministarstva unutarnjih poslova, prisutnima se obratila pomoćnica ministra Ines Krajčak, koja je istaknula da je novouređeni prostor u svakom slučaju ugodan za rad, te je izrazila zadovoljstvo što je i u Policijskoj postaji Slunj izgrađena šalter sala za obavljanje upravnih poslova. Izrazila je zadovoljstvo što je svako radno mjesto opremljeno najsuvremenijom opremom, te će građani koji imaju potrebu za obavljanjem više vrsta upravnih poslova te poslove moći obaviti na jednom šalterskom mjestu.

- U ovoj fazi dodatno je uvedeno i Internet bankarstvo, što znači da građanin na web stranicama može skinuti izgled uplatnica, uplatiti taj dokument i doći ovdje sa zahtjevom za izradu svog dokumenta. Cilj nam je pojednostavniti život građanima. Što se tiče rada ove policijske postaje mi u ministarstvu imamo samo pohvale - istaknula je pomoćnica ministra Ines Krajčak.

Pomoćnica ministra naglasila je i da će se u idućem razdoblju raditi na poboljšanju i uvezanosti sustava s ostalim ministarstvima radi pružanja jednostavnije i učinkovitije  usluge građanima.

 - S uređivanjem se započelo u listopadu 2013. godine, a samom izgradnjom ovih prostora postigli smo da građani na vrlo jednostavan način mogu riješiti svoja statusna pitanja po pitanju upravnih poslova. Ujedno i ovi djelatnici dočekali su ove stvarno izvrsne uvjete za rad, a mislim da je to i na zadovoljstvo svih građana - rekao je načelnik PU karlovačke Tomislav Kotić

Gradonačelnik Grada Slunja Željko Rendulić, koji je također nazočio službenom predstavljanju novih prostorija, istaknuo je - Mi smo od djelatnika ove policijske postaje u svakom trenutku mogli očekivati zaštitu i pomoć i oni su to dosta kvalitetno odradili u okviru svojih mogućnosti i na dosadašnjem iskustvu mogu izreći svaku vrstu pohvale. Što se tiče ovih novouređenih prostora moram reći da sam jako ugodno iznenađen i siguran sam da će vašim zaposlenicima, a i našim sugrađanima u jednom ovakvom okruženju biti ugodnije raditi i vjerojatno će se time produktivnost i učinkovitost njihovog rada povećati, a vjerujem da će se i naši sugrađani kada dođu u ovako krasni prostor osjećati ugodnije.

www.mup.hr

Vijesti za aktualni mjesec:


17.1.2019.Dnevni događaji - sažetak
16.1.2019.Prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom
16.1.2019.Dnevni događaji - sažetak
15.1.2019.Rezultati preventivno-represivne akcije na autocesti A-1
15.1.2019.U prometnoj nesreći teško ozlijeđena putnica u vozilu
15.1.2019.Dnevni događaji - sažetak
14.1.2019.Rezultati pojačanih aktivnosti policije u prometu
14.1.2019.Vozilom upravljao pod utjecajem alkohola i u vrijeme zabrane upravljanja motornim vozilom
14.1.2019.Dnevni događaji - sažetak
13.1.2019.Provedena akcija na alkohol
13.1.2019.Provaljeno u pomoćni objekt
13.1.2019.Dnevni događaji - sažetak
12.1.2019.Provala u obiteljsku kuću u Karlovcu
12.1.2019.Dnevni događaji - sažetak
11.1.2019.Održana konferencija za medije
11.1.2019.Tijekom vikenda pojačan nadzor sudionika u prometu
11.1.2019.Osumnjičen za provalu u drveni objekt u Dugoj Resi
11.1.2019.Utaja
11.1.2019.Provaljeno u obiteljsku kuću u Karlovcu
11.1.2019.Dnevni događaji - sažetak


str.: 1 od 3. Ukupno: 50 zapisa.